Maica Domnului

£ 139 

 

Icoana este realizata prin aplicarea unei litografii, bitumat, aplicat pastilia si rosu pe margini, aurit, invechit si apoi lacuit. . Dimensiunile sale sunt 20 (l) pe 35 (L) (cm).

 

 

Triptic

£ 134 

 

Icoanele sunt realizate prin aplicarea unei litografii, bitumirea, aurirea, invechirea, imbinarea prin aplicarea a doua balamali si apoi lacuirea. Dimensiunile sale sunt 15 (l) pe 30 (L) (cm) - deschis

 

 

Ioachim si Ana

£ 124 

 

Icoana este realizata prin aplicarea unei litografii, bitumat, gravat, aurit, invechit si apoi lacuit. De asemenea are aplicat un sunur pe spate pentru a putea si agatata de perete. Dimensiunile sale sunt 15 (l) pe 20 (L) (cm).

 

 

Ingeras

£ 119 

 

Tabloul este realizata prin aplicarea unei litografii, bitumat, gravat, aurit, invechit si apoi lacuit. De asemenea are aplicat un sunur pe spate pentru a putea si agatata de perete. Dimensiunile sale sunt 10 (l) pe 20 (L) (cm).

 

 

Crucifix

£ 117 

Crucifixul este realizat plin aplicarea unei litografii, bitumare, aurire, gravare, lacuire. Pentru a fi agatat pe perete, se pune un sunur pe spate.Crucifixul poate avea dimensiuni diverse, ajungand si pana la 120 cm lungime.

 
  Nume si Prenume:     

         E-mail:         
        Comentariu:  

                                                                        

Make a free website with Yola